dinsdag 12 januari 2010

Vrouwen in West, samen sterk!

Vrouwen in West
Samen sterk
Vrouwenorganisaties presenteren zich
Zondag 7 februari 2010
14.00 tot 16.00 uur
Eerste Helmersstraat 106 M

GroenLinks vindt het als emancipatiepartij belangrijk dat vrouwen actief participeren in de samenleving. Daar hoort ook bij dat vrouwen de ruimte hebben om zichzelf te organiseren en voor hun belangen op te komen.
In de stadsdelen Oud-West, Westerpark, Bos en Lommer en de Baarsjes is een groot aantal vrouwen actief. In verenigingen, in buurthuizen, in projecten. Maar ook in koren, of als vrijwilliger.
In de kleine stadsdelen van nu kennen de actieve vrouwen elkaar, en weten zij wat voor activiteiten er zijn. Na de verkiezingen van 3 maart hebben we te maken met een groot stadsdeel West.
Om vrouwen in de gelegenheid te stellen om kennis te maken met de verschillende activiteiten en organisaties, en ervoor te zorgen dat we ‘sa,en sterk’ worden, organiseert GroenLinks op 7 februari de bijeenkomst ‘Vrouwen in West, samen sterk’.

Dus wilt u weten wat het steunpunt steunvrouwen in Bos en Lommer doet, hoe het netwerk Blue in Westerpark huiselijk geweld bespreekbaar maakt, en welke activiteiten Marokkaanse, Turkse en Surinaamse organisaties organiseren?
Kom dan op 7 februari naar de bijeenkomst Vrouwen in West, samen sterk!
Ook wanneer u wilt weten wat voor plannen GroenLinks in West heeft op het gebied van emancipatie, of juist punten wilt aandragen waar GroenLinks werk van zou moeten maken, kunt u dat op 7 februari aan ons laten weten.
Het precieze programma vindt u ongeveer een week van te voren op www.amsterdamwest.groenlinks.nl.

Graag horen we via een mailtje aan mdeboer@groenlinks.nl of u komt. Ook wanneer u een organisatie of een activiteit wilt presenteren kunt u dit mailadres gebruiken.

We hopen u te zien op 7 februari!

De vrouwen van GroenLinks-West

1 opmerking:

  1. Hoi Margreet,

    Leuke post, dank voor de tip! Is het een idee om hier (ook) iets met de WE CAN campagne te doen? We kunnen in ieder geval PR matriaal sturen. Misschien is de glossy dan ook klaar? Laat het ons weten!

    Groet Charlot Pierik

    BeantwoordenVerwijderen

Iedereen kan reageren. Je hoeft het natuurlijk niet me me eens te zijn, maar hou het wel fatsoenlijk.
Reacties die beledigend zijn (voor mij of voor anderen) zal ik verwijderen; net als gescheld en gevloek.